En månad kvar..

Idag är det prick en månad tills jag fyller 15, så himla gött! c:

Kopia eller vad då?

Märkte ni igår.. om ni tittade på ESC.. att Norges bidrag, killen där.. försökte vara en total kopia av Eric Saade..? Låten var inte densamma, men rörelserna och stilen var precis som Eric.. Och sen efter, i Green Room hade han från Norge haft en sån luva precis som Eric över hvudet.. titta själv här!
Typ raka kopian av Eric ju.. ._.
Sen så hade nån frågat var han fått sin inspiration från, ja.. hans medhjälpare och sånt ville se lite "nya" danser, och han hade så mjuka rörelser så detta var perfekt för honom.. öööhhh?

FATTA? VI VANN!

Helt sjuuuuukt! Loreen vann ESC! Det gillar vi! ESC nästa åååår.. viiilll man jaa!
Aja, vad hittar ni på med? ^^

Shoppat!

Hejpåer!
Idag har jag varit och shoppat på Nova Lund, så tänkte visa lite nya grejer, heejdååå!

Hela alltet!

Topp - Lindex

Shorts - Cubus

Bikinis rosa & blå - Stadium

Shorts - Lindex

Linnen rosa - Cubus

Linne grön/blå - Cubus

Iphone4skal - Kjell & Company

 

Ah, de va mina inköp, pusshej!

Hej bloggen!

Tjo! Är sämst på att blogga javet.. Men typ har inte överdrivet mycket att skriva om, eller jo kanske.. Egentligen, men ändå, så då ligger bloggen bara och skräpar, hm.. Men ska ändå försöka fortsätta blogga, så ofta jag kan. Denna veckan har iaf varit kort, tre korta dagar, sen lediga.. Påminn mig om hur härligt det är att vara ledig! Längtar så sjukt mycket till i sommar, yeye! Menmen, ha det! Ciiaaaoo! :) bjuder på en bild också.. en uppochner bild (a)

Tjo! Dålig på att blogga, jag vet. :c

Du läste rubriken, ja, så jag slipper skriva om det.. men i lördags firade vi farmors födelsedag, hon fyllde 64 år, så de blev typ fest då. I söndags var det chill, sen zumba. I måndags va jag ute med hundarna & Lina, sen aurobic & zumba, sen igår (tisdags) åkte jag med Jenny och Evelyn hem, så red vi, islandshästar, gud vad kul, alltså.. älska! Sen idag har jag varit med hundarna & Lina igen, sen ridet. Det var grymt kul, fick byta häst för första gången på typ 12 veckor ._. men fick Alexa, grymt bra. Men i slutet av lektionen började det regna och åska e-x-t-r-e-m-t mycket, så hästarna blev lite oroliga, men det gick bra. Nu ska jag typ sova, godnatt!

Hej på er.

Spela wordfeud samt Rumble och var lite sociala med mig? :')
Wordfeud: emmmaaaa1
Rumble: emmmaaaa1
Samma namn på båda, jag vet.. dålig fantasi?! Haha, tjoo! ♥

Min Iphone har kommit!

Äntligen! Har väntat sen i lördags, hihi, så nu funkar den, efter lite typ.. problem med simkort och sånt, men yeah! :') ♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!