Oboy' vilket vackert väder.. det har varit idag.

Ellerhur, visst håller ni med? Har varit ute nästan hela dagen, riktigt gött ! Aja, nu ska jag göra mig i ordning och sen lägga mig i sängen, sen sova ! Vi hörs, godnatt! ♥

Konfirmationsklänning? Check !

Yeah, äntligen ! Hittade ju min konfirmationsklänning i onsdags, jag bara: Den, den ska jag ha! ♥ Så vi beställde den. Men den va extremt liten i storleken så den passade inte och så åkte vi till malmö på Mobilia och där hittade jag verkligen världens snyggaste klänning, bara älskar den ! Så vi ska skicka tillbaka den vi beställde, hihi. Sen ska jag ha en jeansjacka och vet hur jag ska ha håret, sminket. Smycken är också fixade, typ ! Nu saknas bara skor! :D
Hihi, *happygirl* Ciaaaoo! ♥

Rätt lugn studiedag ändå !

Som ni vet har vi haft studiedag idag, gött ! Jag ville egentligen åka och shoppa, men det blev inte så. Jag hade konfirmation och så. Så jag var hemma tills klockan blev 1, då gick jag till evelyn, så vi va där en stund sen kvart i 2 gick vi till hantverksgården för vi trodde att vi började klockan 2 fast vi började 10 över så vi va jätte tidiga, för evelyn bor bara en pyttebit ifrån hantverksgården. När vi började så samlades vi alla i ett rum (vår grupp va för stor så den delades in i två små), ledarna skickade då runt en korg med massa lappar i. Tomma lappar, där fanns både röda, blåa och gröna. Jag tog en röd, sen evelyn och anneli tog också röda. När alla hade tagit lappar fick vi följa med dom in i en annan sal. Där var tre bord uppdukade till oss. Bordet i mitten var det röda. Vi satte oss vid det, där var det dukat med fina glas & tallrikar. Fyra läsk stod framme, en stor skål godis, två stora skålar kakor, en stor skål maränger, en skål med klubbor. Och så tända ljus såklart ! När vi kollade på de andra borden var där servetter som tallrikar, små glas, en bringare vatten och en tallrik torra knäckebröd. Som vi skrattade. Och alla dom som hamnat vid de gröna och de blåa bordet glodde avundsjukt på oss, och de va jätte drygt för vi va liksom iaktagna av dom, hela tiden. Haha.. men det var rätt gött. Där satt dom andra med sina knäckemackor och sitt vatten, så fick vi världens service ! Haha, men tydligen handlade det om orättvisa, rikedom & fattigdom osv. Men det var en nice grej. Vädret var ju fantastiskt också, så i pauserna gick vi ut, riktigt skönt ! :') ♥ Sen ikväll åkte vi till stallet, hihi, roligaste på veckan, men vi hade teori, blä för det. *tummenner* Vi fick ta hand om hästar och lära oss om pulsen, andningen, tempen osv på hästen. Rätt kul ändå, att träffa alla fina tjejer och vara i stallet helt enkelt ! Aja, nu ska jag dra, seeya!

STUDIEDAG PÅ ONSDAG! :D *gladtjej!*

Hihi, vi har studiedag på onsdag, och då ska vi eventuellt in till nova lund & kolla konfirmationsklänning till mig då, yeahh! Om vi inte hittar där ska vi beställa! :D ♥ Men ska bli jätte gött iaf!

Temple Run till android ?!?!?!

Vill spela Temple Run, men det kommer ju aaaaaldriiiig ut till android hur mycket dom än säger det! Först va det 9 februari, sen 21 februari, 1 mars, 15 mars och nu 27 mars.. BLIR KNÄPP! Börjar tvivla på att de kommer komma ut.. -.- Arrghh..
På tal om något annat är jag så sjuuuukt trött på min mobil.. segar & gör hela tiden som jag inte vill! -.-
är nära på att slänga den i marken och bara hånskratta, alltså.. viiiilll haa eeen nyyy.. *desperat* ..
Men nu ska jag äta, ciao!

Konfirmationsläger tomorrow.. !

Imorgon har vi konfirmationsläger, klockan 9 på morgonen går bussen från hantverksgården till Åhus, sen blir det väl massa aktiviteter och sånt, sen sova över & ha trevligt med kompisarna, och så på söndagen stannar vi där till 3, med fler aktiviteter.. tror jag. Så jao, surt att gå upp halv 8 imorgon när de är lördag men men! Vi höreees! ^^

Grrrhh .. idioter ! :@

Måste bara berätta en helsjuk sak! Jag har typ bytt ridgrupp, för att min aurobic hamnade på samma tid som ridningen på måndagar, så jag har bytt till onsdagar. Så idag när vi skulle rida, skulle vi rida en tur i skogen och sen vidare i ridhuset.. så turen var jättemysig i början, red en häst som heter William, men sedan kom vi ut på en väg, några meter bara tills vi skulle svänga in på en stig bredvid hagarna igen.. men grejen va att precis när vi kom och skulle svänga in på stigen hör vi hur ett par mopeder kommer en bra bit bakom oss. Hästarna blir stirriga och skyndar på stegen.. och vi förväntar ju att idioterna ska sakta in och försiktigt köra förbi, för dom såg mycket väl att vi var där, men istället ? istället, vet ni vad dom gör då? gasar på som in i.. och bara kör förbi hur jäkla fort som helst. Hästarna blev sjukt rädda och vi med, de började stegra, bocka och var helknäppa.. En tjej som heter Jenny red en häst som heter Tess och Tess blev sjukt rädd och började skena iväg med Jenny, mot stallet, som var ett par hundra meter därifrån.. Maria, som red med oss skrek efter henne att hon skulle sakta ner, men Jenny varken hörde eller tänkte, utan bara följde med. Maria sa åt oss att släppa på tyglarna så hästarna kom fram i trav fram till stallet, men hästarna var jätte stirriga och de flesta började galoppera. Vi hade inte en chans att stoppa dom från Maria stannade med Janne, en lugn och fin häst. Det värsta var att idioterna på mopederna, dom var tre stycken, dom följde efter Jenny & Tess. De skenade mot stallet, och mopederna följde efter & gasade på ännu mer.. grrhh, idioter. När vi väl kom fram till stallet hade Tess kastat av Jenny, så Jenny hade tydligen landat på rumpan men också slagit i huvudet i marken så hela hjälmen revs i sönder. Så väl i ridhuset fick vi rida lite som vi ville, men ta det lugnt och lugna hästarna, och i slutet av lektionen travade & galopperade vi även, vi som ville. Så det blev en annorlunda lektion.. kan man ju säga. Men det är ju helt sjuuukt! Dom såg mycket väl att vi var där, det gjorde dom. Men dom ville väl leka lite och skrämma upp oss & våra hästar. Sick. Sånt ska inte hända. Det är dom som ska ta hänsyn till oss och inte vi som ska se upp och hindra dom från att göra sånt. Arrgghhh.. ! Men vår ridlärare polisanmälde iallafall det, så polisen skulle väl kolla lite extra och sånt, hoppas dom får tag på idioterna!!
Aja, det var kul att va på hästryggen igen efter Österrike! Heheh.. ♥ Hejdå.

HEMMA FRÅN ÖSTERRIKE!

Har ju inte bloggat på ett bra tag som ni kanske märkt. Orsaken till det är att jag varit i Österrike en vecka nu, vilket har var sjukt kul! Vi åkte fredagskvällen den 2:a mars och kom fram på lördagsmorgonen den 3:e mars. Orten vi bodde i hette Kappl. När vi kom var det strålande sol och varmt, så vi satte oss på terassen i bara linnen & kortbyxor, killarna utan tröja och solade. Riktigt gött! Boendet var okej, lite smågrejer som inte var som de skulle, men vissa fixade sig. Vi bodde uppe i bergen och hade en utsikt som bara var 'wow'! Sällskapet vi åkte med var supertrevliga, några av dom från värmland, sjukt härlig dialekt hade dom! :D På måndagen provade jag på snowboard igen, åkte för två år sedan men hoppade över det förra året och på det igen nu, i början var det hemskt. Trillade hela tiden och tyckte det var helt sjukt att jag gett mig in på det. Tyckte det såg lättare ut än vad det var.. Men det gick tillslut. Jag kom igång och lärde mig åka bättre. Vi åkte bara lite på förmiddagen där, sen åkte vi till orten bredvid Kappl som hette Ischgl och badade. På kvällen gick vi ut och åt. Onsdagen åkte vi skidor (jag snowboard) i Kappl, torsdagen åkte jag snowboard igen, i Kappl och på fredagen åkte vi skidor, även jag, i Ischgl. På kvällen åt vi ute igen, det var sista kvällen. Packning, packning, packning. Sen på lördagsmorgonen drog vi hemåt vid 9-tiden. 15 timmars biltur, med två timmars färja. Så jao. En lite kortare beskrivning av veckan, helt underbar vecka! Saknar de och sällskapet och vill dit igen! Japp, det var väl det. Bilder kommer nog imorgon! 
Puss & hej! :D ♥
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!